26
Yes
None
1
1000000
Name...
/tuotteet/kannettavat-dataloggerit/
Thumbnail
Sort By:

Categories:

GD-10 L PTH KANNETTAVA YHDISTELMÄMITTARI

GD – 10 L PTH – MITTAA LÄMPÖTILAA, KOSTEUTTA JA PAINE-EROJA- JOKO YHDESSÄ TAI ERIKSEEN

Erittäin kompakti, helppokäyttöinen kannettava akku-käyttöinen mittari/loggeri, joka hyvien mittausominaisuuksien ansiosta soveltuu hyvin esimerkiksi rakennusten kuntotarkastukseen. Siinä on integroidut paineanturit ja lämpötila/kosteusanturi pistokeliittimellä ja se kulkee helposti mukana eri käyttökohteisiin.  Liittämällä mittariin T2 anturin sillä voi mitata myös lämpötila- ja kosteusarvoja.

TUTUSTU KANNETTAVAAN MITTARIIN:GD 10 L PTH

GD-10 L PAINE-EROMITTARI

KANNETTAVA DIGITAALINEN PAINE-EROMITTARI LOGGERIOMINAISUUKSIN

GD- 10 L P on akkukäyttöinen paine-eromittari/dataloggeri, jota on helppo käyttää ja kuljettaa helposti mukana eri käyttökohteisiin.
Hyvien mittausominaisuuksiensa ansiosta mittari soveltuu erityisesti paine-eromittaukseen sovellutuksissa, joissa tarvitaan tarkkaa pienten paine-erojen mittausta kuten ilmastointijärjestelmän säädöt, rakennusten painesuhteiden mittaukset, eristystilan paine-eromittaukset laboratorioissa, puhdastiloissa jne. Optiona mittariin saatavana myös ilmanpainemittausominaisuus.
Lisätietoa kannettavasta paine-eromittarista : Kannettava GD 10 P

GD-10 L PTH KANNETTAVA YHDISTELMÄMITTARI
GD – 10 L PTH – MITTAA LÄMPÖTILAA, KOSTEUTTA JA PAINE-EROJA- JOKO YHDESSÄ TAI ERIKSEEN Erittäin kompakti, helppokäyttöinen kannettava akku-käyttöinen mittari/loggeri, joka hyvien mittausominaisuuksien ansiosta soveltuu hyvin esimerkiksi rakennusten kuntotarkastukseen. Siinä on integroidut paineanturit ja lämpötila/kosteusanturi pistokeliittimellä ja se kulkee helposti mukana eri käyttökohteisiin.  Liittämällä mittariin T2 anturin sillä voi mitata myös lämpötila- ja kosteusarvoja. TUTUSTU KANNETTAVAAN MITTARIIN:GD 10 L PTH
GD-10 L PAINE-EROMITTARI
KANNETTAVA DIGITAALINEN PAINE-EROMITTARI LOGGERIOMINAISUUKSIN GD- 10 L P on akkukäyttöinen paine-eromittari/dataloggeri, jota on helppo käyttää ja kuljettaa helposti mukana eri käyttökohteisiin. Hyvien mittausominaisuuksiensa ansiosta mittari soveltuu erityisesti paine-eromittaukseen sovellutuksissa, joissa tarvitaan tarkkaa pienten paine-erojen mittausta kuten ilmastointijärjestelmän säädöt, rakennusten painesuhteiden mittaukset, eristystilan paine-eromittaukset laboratorioissa, puhdastiloissa jne. Optiona mittariin saatavana myös ilmanpainemittausominaisuus. Lisätietoa kannettavasta paine-eromittarista : Kannettava GD 10 P