19
Yes
None
1
1000000
Name...
/tuotteet/kannettavat-mittarit/
Thumbnail
Sort By:

Categories:

GD-10 PICO

 

GD-10 P PICO

KÄTEVÄNKOKOINEN TARKKUUSPAINEMITTARI

HETKELLISIIN PAINE-ERON MITTAUKSIIN

Edullinen GD-10 P PICO sopii erityisen hyvin rakennusten painesuhteiden mittaukseen sekä eristystilojen ja ilmastointiin liittyviin mittauksiin.

GD-10 L PAINE-EROMITTARI

KANNETTAVA DIGITAALINEN PAINE-EROMITTARI LOGGERIOMINAISUUKSIN

GD- 10 L P on akkukäyttöinen paine-eromittari/dataloggeri, jota on helppo käyttää ja kuljettaa helposti mukana eri käyttökohteisiin.
Hyvien mittausominaisuuksiensa ansiosta mittari soveltuu erityisesti paine-eromittaukseen sovellutuksissa, joissa tarvitaan tarkkaa pienten paine-erojen mittausta kuten ilmastointijärjestelmän säädöt, rakennusten painesuhteiden mittaukset, eristystilan paine-eromittaukset laboratorioissa, puhdastiloissa jne. Optiona mittariin saatavana myös ilmanpainemittausominaisuus.
Lisätietoa kannettavasta paine-eromittarista : Kannettava GD 10 P

GD-10 L PTH KANNETTAVA YHDISTELMÄMITTARI

GD – 10 L PTH – MITTAA LÄMPÖTILAA, KOSTEUTTA JA PAINE-EROJA- JOKO YHDESSÄ TAI ERIKSEEN

Erittäin kompakti, helppokäyttöinen kannettava akku-käyttöinen mittari/loggeri, joka hyvien mittausominaisuuksien ansiosta soveltuu hyvin esimerkiksi rakennusten kuntotarkastukseen. Siinä on integroidut paineanturit ja lämpötila/kosteusanturi pistokeliittimellä ja se kulkee helposti mukana eri käyttökohteisiin.  Liittämällä mittariin T2 anturin sillä voi mitata myös lämpötila- ja kosteusarvoja.

TUTUSTU KANNETTAVAAN MITTARIIN:GD 10 L PTH

DM-102 KANNETTAVA MONITOIMIMITTARI

Graafinen LCD näyttö
Monipuoliset anturit lämpötilan, virtausnopeuden, kosteuden ja paineen mittauksiin
2-4 mittauskanavaa
Suuri muistikapasiteetti
Monipuoliset tiedonsiirto-ominaisuudet
Li-Ion akku

 

DM 102 monitoimikäyttö

DM-102_esite2012

GD-10 PICO
  GD-10 P PICO KÄTEVÄNKOKOINEN TARKKUUSPAINEMITTARI HETKELLISIIN PAINE-ERON MITTAUKSIIN Edullinen GD-10 P PICO sopii erityisen hyvin rakennusten painesuhteiden mittaukseen sekä eristystilojen ja ilmastointiin liittyviin mittauksiin.
GD-10 L PAINE-EROMITTARI
KANNETTAVA DIGITAALINEN PAINE-EROMITTARI LOGGERIOMINAISUUKSIN GD- 10 L P on akkukäyttöinen paine-eromittari/dataloggeri, jota on helppo käyttää ja kuljettaa helposti mukana eri käyttökohteisiin. Hyvien mittausominaisuuksiensa ansiosta mittari soveltuu erityisesti paine-eromittaukseen sovellutuksissa, joissa tarvitaan tarkkaa pienten paine-erojen mittausta kuten ilmastointijärjestelmän säädöt, rakennusten painesuhteiden mittaukset, eristystilan paine-eromittaukset laboratorioissa, puhdastiloissa jne. Optiona mittariin saatavana myös ilmanpainemittausominaisuus. Lisätietoa kannettavasta paine-eromittarista : Kannettava GD 10 P
GD-10 L PTH KANNETTAVA YHDISTELMÄMITTARI
GD – 10 L PTH – MITTAA LÄMPÖTILAA, KOSTEUTTA JA PAINE-EROJA- JOKO YHDESSÄ TAI ERIKSEEN Erittäin kompakti, helppokäyttöinen kannettava akku-käyttöinen mittari/loggeri, joka hyvien mittausominaisuuksien ansiosta soveltuu hyvin esimerkiksi rakennusten kuntotarkastukseen. Siinä on integroidut paineanturit ja lämpötila/kosteusanturi pistokeliittimellä ja se kulkee helposti mukana eri käyttökohteisiin.  Liittämällä mittariin T2 anturin sillä voi mitata myös lämpötila- ja kosteusarvoja. TUTUSTU KANNETTAVAAN MITTARIIN:GD 10 L PTH
DM-102 KANNETTAVA MONITOIMIMITTARI
Graafinen LCD näyttö Monipuoliset anturit lämpötilan, virtausnopeuden, kosteuden ja paineen mittauksiin 2-4 mittauskanavaa Suuri muistikapasiteetti Monipuoliset tiedonsiirto-ominaisuudet Li-Ion akku   DM 102 monitoimikäyttö DM-102_esite2012